2

Latest update is glitchy

I am running OB on the latest version of the macOS.  I am experiencing glitches somewhat like an old video game.  All the processes are functioning fine, but having to reopen windows in order to see content over and over is becoming cumbersome.  Is anyone else having an issue like this?  I can't be the only one with a mac.

6 comments

  • 1
    Avatar
    Rhinegeist Standard Support User

    A few of our users on Mac are experiencing a lot of issues.

     

    Glitchiness, overall performance issues. having to resize windows etc. They're also reporting similar issues if they move their instance to a second monitor

     

    See attached photo - this is what we're seeing.

     

    Jeremy@rhinegeist

  • 0
    Avatar
    Zach Hill

    Everyone at my brewery uses macs and this a persistent problem.

  • 0
    Avatar
    Orchestra Customer Success

    Hi! Not sure if you all have attempted to upgrade Citrix yet to solve this problem but it has appeared to help a number of users who have submitted support tickets on this issue: https://support.orchestrated.com/hc/en-us/articles/115012437588-How-To-Update-Citrix-Receiver

  • 0
    Avatar
    Scott Roche

    Yeah, I upgraded the last go around.  Just to make sure I uninstalled Citrix and downloaded the latest version.  Still having the same issues.  I wonder if reverting to an older version would be the key?  I seem to recall the problem occurring after the last update.

  • 0
    Avatar
    Customer Success Forums

    I have also heard that reverting to an older version has helped. If you try that let us know if it worked for you!

  • 0
    Avatar
    Ellen Joyner

    I too experienced the exact same issue after upgrading to the latest version of Citrix.  It began immediately.  After a couple of days of frustration, I reverted back to version 12.6 and the problem instantly resolved its self.  Now I just have to deal with the annoying popup from the Dock wanting me to upgrade the Citrix viewer.

    I also have started experiencing complete stalls in the program and then a pop-up appears in the top right indicating that Connection has Been Restored.  This happens several times throughout the day.  Anyone of you experiencing this on a MAC?

Please sign in to leave a comment.